After We Colided Beeld © Independent Films

Fans van After kunnen in handjes knijpen: er komen nóg twee films

20 april 2021 15:11

Het verhaal tussen Tessa Young en Hardin Scott is nog (steeds) niet uit, want er zijn opnieuw twee films aangekondigd in de 'After'-reeks. Terwijl er nog hard wordt gewerkt aan de opvolgers 'After We Fell' en 'After Ever Happy' zijn de makers alweer druk in de weer met een prequel én sequel.

En ons hoor je niet klagen. In de vier hoofdfilms zien we het verhaal van Tessa (gespeeld door Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes) die in elk deel weer uitzoeken hoe sterk hun liefde voor elkaar is. Naast deze films wordt er nu ook een prequel gemaakt waarin wordt ingegaan op de periode vóórdat ze liefjes werden. Deze wordt tegelijk geschoten met het tweede nieuwe deel: een sequel op After Ever Happy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de trailer van After We Fell (mét beruchte gymscène)

De sequel volgt de kinderen van Hardin en Tessa die inmiddels zélf tiener zijn. Emery, Auden en hun nichtje Addelyn ontdekken zelf hun liefdesleven en willen daarbij vooral voorkomen dat ze in eenzelfde - niet altijd gezonde - relatie als hun ouders terechtkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schrijfster succesvolle After-boekenreeks doet onthulling

Over sequels gesproken, er komt ook een vervolg op de populaire serie Undercover. Ferry Bouwman speelt er de hoofdrol in en dit zijn de eerste beelden:

Hier zijn de eerste beelden van Netflix-film over Ferry Bouman

01:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!