Russell Crowe Beeld © ANP

Russell Crowe bevestigt bijrol in vierde Thor-film

24 april 2021 21:16

Russell Crowe (57) gaat in de nieuwe Marvel-film 'Thor: Love and Thunder' de rol van Zeus spelen. Dat bevestigde de acteur in de podcast 'JOY Breakfast with The Murphy'.

"Nu stap ik op mijn fiets en rijd ik naar de Disney/Fox-studio en rond kwart over negen ben ik dan Zeus in Thor 4"

Aan het einde van het gesprek met de presentatoren deelde de Australische acteur zijn programma voor de rest van de dag waarin hij het nieuws van zijn nieuwe rol bevestigde. "Nu stap ik op mijn fiets en rijd ik naar de Disney/Fox-studio en rond kwart over negen ben ik dan Zeus in Thor 4", aldus de 57-jarige. De film wordt in Sydney opgenomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olivia Colman in onderhandeling over Marvelserie

Eind maart werd bekend dat de acteur, die eerder de hoofdrol speelde in onder meer Gladiator en Robin Hood, een - op dat moment nog onbekende - bijrol zou vertolken in de vierde Thor-film die in februari 2022 uit moet komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Vierde deel Captain America in de maak'

De hoofdrol wordt opnieuw gespeeld door Chris Hemsworth, die de superheld ook in de eerdere Thor-films speelde. Daarnaast zijn ook Natalie Portman (als de vrouwelijke Thor), Tessa Thompson (als Valkyrie) en Christian Bale (als Gorr the God Butcher) te zien. Taika Waititi, die het derde deel Thor: Ragnarok regisseerde, neemt opnieuw de regie op zich.

Ondertussen blijft Disney de een na de andere Marvel-serie op hun streamingdienst gooien, zoals WandaVison.

Wanda en Vision krijgen eigen serie op Disney+

04:20
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marvel komt met eerste homoseksuele Captain America