Beeld © ANP

Soof 3 en Anne Frank-film dit najaar in de bioscoop

30 april 2021 13:47

Het derde deel in de succesvolle filmreeks 'Soof' zal pas in het najaar in de bioscoop te zien zijn. Distributeur Dutch FilmWorks maakte vrijdag bekend de komedie half september uit te willen brengen.

Het meest recente deel van de reeks stond oorspronkelijk voor een release in de winter gepland. Maar door de coronacrisis moesten de bioscopen hun deuren sluiten. Inmiddels zijn de theaters al bijna vijf maanden dicht. Veel films, ook van Nederlandse bodem, werden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de trailer van de derde en laatste Soof-film

Behalve Soof 3 heeft ook de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank een nieuwe releasedatum gekregen. Het drama over het Joodse meisje en haar beste vriendin staat nu gepland voor een release op 7 oktober. De romantische komedie Zwaar verliefd! 2, met Jim Bakkum in de hoofdrol, zal als de bioscopen dan open zijn al vanaf 10 juni te zien zijn.

Dutch FilmWorks maakte eerder deze week bekend dat op 30 juni ook de langverwachte bioscoopfilm van De Luizenmoeder al zal worden uitgebracht. Daarnaast staan er, als de bioscopen weer open gaan, ook andere grote films als De Slag om de Schelde, De Kameleon aan de Ketting! en Fast & Furious 9 op de rol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op deze dag verschijnt Luizenmoeder-film in de bios

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!