After We Fell Beeld © Independent Films

Maak je agenda leeg: dit is wanneer After We Fell te zien is in de bios

06 mei 2021 12:26

We moeten nog een paar maanden geduld hebben, maar op 2 september gaat het stormachtige liefdesverhaal van Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) verder op het witte doek. Dat heeft Castille Landon (29), regisseur van zowel de derde als vierde film in de 'After'-reeks zojuist bevestigd. 

"Ik ben zo blij dat we eindelijk een releasedatum hebben voor After We Fell"

"Ik ben zo blij dat we eindelijk een releasedatum hebben voor After We Fell en we er binnenkort allemaal van kunnen genieten", laat ze weten via een korte video op het Instagram-account van de populaire filmreeks.

Momenteel worden volgens Castille de laatste puntjes op de 'i' gezet en is het veelbelovend. Ook onthult ze alvast dat After We Fell trouw blijft aan het gelijknamige boek waarop het gebaseerd is. "Het is zo leuk om te zien hoe enthousiast iedereen reageert op de teaser, helemaal op de gym- en jacuzzi-scène..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van After kunnen in handjes knijpen: er komen nóg twee films

After We Fell is de derde film in de After-reeks, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Todd. De eerste twee delen After (2019) en After We Collided (2020), waren een groot succes in de bioscopen en vertellen het liefdesverhaal van Tessa en Hardin.

Precies wanneer Tessa in deel drie de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie en over Hardin zetten alles op zijn kop. Hun toekomst waar ze zo hun best voor hebben gedaan lijkt ineens verder weg dan ooit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze nieuwe Netflix-film met Katherine Langford wil je zien

Er is helaas ook minder leuk nieuws over After We Fell te melden. Er is namelijk flink gesleuteld aan de cast voordat het derde deel werd opgenomen. Met uitzondering van hoofdrolspelers Hero en Josephine is bijna elke grote rol opnieuw gecast. Zo zal Chilling Adventures of Sabrina-ster Chance Perdomo de rol van Landon overnemen van acteur Shane Paul McGhie. Hij deed afstand van het personage nadat hij en de filmmakers niet uit de contractonderhandeling kwamen.

Daarnaast keert ook Selma Blair niet terug als de moeder van Tessa vanwege de zware behandelingen die ze momenteel krijgt tegen de chronische zenuwziekte MS. De rol wordt overgenomen door Mira Sorvino. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emotionele Selma Blair herstellende van zware behandeling

Christian Vance werd in After We Collided nog gespeeld door Charlie Weber, maar in After We Fell is het Stephen Moyer die in de huid van de succesvolle zakenman kruipt. Zijn liefje Kimberly wordt ook niet langer gespeeld door actrice Candice King, maar door Arielle Kebbel. Frances Turner voegt zich aan de cast toe als Karen, een rol die al door meerdere actrices werd gespeeld.

Tot slot maken we in After We Fell ook kennis met twee nieuwe personages. Zo is daar Robert (Carter Jenkins), die we ook al even in de trailer zien, en Kiana Maderia als Nora. Volg je het nog?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Spice Girls komen met vervolg op bioscoopfilm Spice World'

Nog iets nodig om de aankomende maanden door de komen tot 2 september? Wie weet is de nieuwe Netlix-serie The Serpent wel iets voor jou.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!