Emily Blunt in 'A Quiet Place II' Beeld © Paramount Pictures

A Quiet Place deelt huiveringwekkende laatste trailer van tweede film

07 mei 2021 11:36

De onverwachte hitfilm 'A Quiet Place' komt met een tweede deel, waarin hoofdrolspelers en real-life lovers John Krasinski (41) en Emily Blunt (38) opnieuw oorverdovend stil moeten zijn. De laatste trailer van de toekomstige kaskraker belooft weinig goeds voor de personages en veel angstaanjagende momenten voor de kijkers.

Eigenlijk had A Quiet Place 2 allang uit moeten zijn. De opvolger van de succesvolle film zou vorig jaar maart in de bioscoop verschijnen, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. Nu is het eindelijk zover: de tweede film komt op 17 juni uit. In de laatste trailer gaan we terug naar waar we bij de eerste film zijn gebleven. Zo merkt Lee Abbott, gespeeld door John, in de supermarkt op dat er complete chaos heerst in de wereld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

A Quiet Place 2 trailer is een stille nachtmerrie

Vervolgens maken we een sprong in de tijd en zien we Evelyn, gespeeld door Emily, en haar kinderen. Het viertal is op zoek naar andere overlevenden, waardoor ze in contact komen met Emmett, die gespeeld wordt door Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy. Iedereen moet, zoals de naam van de film al verklapt, muisstil blijven. Maar dat gaat ze lastig af. Hoe het verhaal zich ontvouwt, zien we op 17 juni, wanneer A Quiet Place 2 in de bioscopen verschijnt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes: Er komt een vervolg op A Quiet Place

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!