Janelle Monaé Beeld © Getty Images

Zangeres Janelle Monaé te zien in vervolg Knives Out

12 mei 2021 19:56

De makers van het vervolg op de film 'Knives Out' hebben zangeres Janelle Monaé (35) gestrikt voor een rol, meldt 'The Hollywood Reporter' woensdag. Ook Edward Norton (51) en Dave Bautista (52) zijn te zien in de sequel. Het is van alle drie de spelers niet bekend wat hun rol exact is.

Eind maart werd bekend dat Netflix zo'n 450 miljoen dollar heeft betaald voor twee vervolgfilms op de murdermystery uit 2019. Knives Out was in dat jaar een enorm succes. De film van regisseur Rian Johnson gaat over de moord op schrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer), die een moeizame relatie had met zijn kinderen en kleinkinderen die daardoor allemaal verdachten zijn. Privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) duikt op de zaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janelle Monáe stelt seksstaking voor

Janelle was nog niet in veel films te zien. Zij speelde vorige jaar in de horrorfilm Antebellum een succesvolle schrijfster die gevangen zit in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen, voor het te laat is. De aanleiding voor het maken van de film was de dood van de Afro-Amerikaanse tiener Trayvon Martin in 2012.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janelle Monáe neemt stokje over van Julia Roberts

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!