Beeld © Disney

101 redenen om blij te zijn: Cruella vanaf nu te zien op Disney+

28 mei 2021 14:14

De Disney-film 'Cruella' is vanaf nu te zien op Disney+. Voor iedereen die al juicht, er zit wel een behoorlijke 'maar' aan het verhaal. De film kan namelijk vooralsnog alleen gekocht worden met viptoegang.

En voor viptoegang betaal je een slordige 22 euro, wil je de film aanschaffen, boven op het Disney+-abonnement dat je al hebt. Maar goed, als je dat ervoor overhebt, kun je wel al genieten van de nieuwste live action-film van Disney. Je kunt ook nog even wachten tot de bioscopen (waarschijnlijk op 5 juni) weer opengaan. Dan kun je de film 'ouderwets' op het witte doek bekijken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Cruella zet klauwen in dalmatiërs in nieuwe trailer Disney-remake

Cruella speelt zich af in Londen, in de jaren 70. In de film volgen we Estella, gespeeld door Emma Stone, die vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze wordt vrienden met een aantal dieven die haar honger naar kattenkwaad wel kunnen waarderen. In de straten van Londen bouwen Estella en haar vrienden een leven op.

Op een dag spot een vooraanstaande modellegende het talent voor mode van Estella. Uiteindelijk is het hun relatie die ervoor zorgt dat Estella haar slechte kant steeds meer omarmt en verandert in de wraakzuchtige Cruella. De trailer zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Emma Stone is Cruella in eerste trailer van Disney-remake

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!