Ashton Kutcher en Reese Witherspoon Beeld © Getty Images

Ashton Kutcher en Reese Witherspoon in nieuwe Netflix-romcom

4 augustus 2021 05:35

Ashton Kutcher (43) zal samen met Reese Witherspoon (45) te zien zijn in de aankomende Netflix-romcom 'Your Place Or Mine'. De film vertelt het verhaal van twee beste vrienden, waarvan er een aan de Amerikaanse westkust woont en de ander aan de oostkust. Ze besluiten een week van huis te ruilen, wat hun hele leven op z'n kop zet. Dit meldt 'Deadline'.

Scriptschrijver Aline Brosh McKenna is eveneens verantwoordelijk als regisseur van het project. Aggregate Films, het productiebedrijf van Jason Bateman, ondermeer bekend vanwege zijn rol als Marty Byrd in de Netflix-show Ozark, is co-producent van de film. Hij doet dit samen met het productiebedrijf van Reese Witherspoon, Hello Sunshine.

De actrice verkocht Hello Sunshine voor 900 miljoen dollar aan investeerder Blackstone. Die gaat het bedrijf onderbrengen in een nieuw mediabedrijf, dat geleid zal worden door twee voormalige bestuurders van Disney.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mila Kunis en Ashton Kutcher 'wassen kinderen pas als ze vuil zien'

Reese richtte Hello Sunshine in 2016 op. De onderneming houdt zich bezig met verhalen gericht op vrouwen, en heeft onder meer de serie Big Little Lies geproduceerd voor HBO. Ook The Morning Show van Apple TV+ komt van Hello Sunshine. In beide series speelt de actrice een hoofdrol. Ze noemt de overname nu 'een belangrijke stap omdat het laat zien dat verhalen voor vrouwen ertoe doen'. De Oscar-winnares blijft ook na de deal bij Hello Sunshine betrokken en houdt een deel van de aandelen in handen.

Apple trekt alles uit de kast om Netflix te verslaan

04:41
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reese Witherspoon had hypnotiseur nodig tegen angsten film Wild

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!