Beeld © ANP

Zoveel verdient Daniel Craig als bestbetaalde acteur dit jaar

20 augustus 2021 08:24

Daniel Craig (53) kan zich alvast de bestbetaalde acteur van het jaar noemen. Het Amerikaanse entertainmentblad 'Variety' rekende uit dat de James Bond-acteur in 2021 in ieder geval meer dan 100 miljoen dollar op zijn bankrekening kan bijschrijven.

Daniel, die eerder deze week nog in een interview vertelde dat zijn erfenis niet naar zijn dochters gaat, verdiende zo'n hoog bedrag onder meer omdat Netflix alvast twee vervolgen van Knives Out heeft besteld. De streamingdienst betaalt daarnaast volgens Variety ook alvast een bedrag voor de opbrengst van de films als deze in première gaan in de bioscoop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daniel Craig heeft hekel aan term 'Bond-girls'

Dwayne 'The Rock' Johnson, volgens zakenblad Forbes vorig jaar de bestbetaalde acteur, staat op de tweede plaats. Hij zal zo'n 50 miljoen dollar ontvangen. De derde plek is voor acteur Will Smith (40 miljoen).

De eerste vrouwen in de top 10 zijn Jennifer Lawrence en Julia Roberts op een gedeelde vijfde plek (7). Zij zien hun bankrekening groeien met een bedrag van 25 miljoen dollar. Direct onder hen staat Sandra Bullock (20 miljoen).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lawrence weer aan de bak na ongeluk met glas

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!