Costa! Beeld © A-Film

Katja Schuurman te zien in nieuwe Costa!-film

22 augustus 2021 16:34

Met een heel blik sterren in strakke bikini's en zwembroeken is 'Costa!' in één klap dé zomerhit van 2001. Nu de proppers van weleer inmiddels de veertig hebben gepasseerd, moet een nieuwe generatie de Costa del Sol doen borrelen en bruisen. Toch zien we Katja Schuurman (46) gewoon terug in de nieuwe 'Costa!'-film.

Voor gevestigde acteurs als Katja Schuurman, Georgina Verbaan en Daan Schuurmans was Costa! twintig jaar terug hun eerste grote speelfilm. Schaarsgekleed, gebruind en zwoel dansend in Salou maakten ze dé zomerfilm van het jaar. In de nieuwe Costa!-film, geschreven door Jon Karthaus en Diederik Jekel, is het aan hoofdrolspelers Abbey Hoes en Stephanie van Eer om Salou te laten zien wat ze in huis hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Regisseur schold op Costa!-acteurs, één van hen schreeuwde terug

Hoewel de film geen officieel vervolg is op de hit uit 2001, zitten er voor de liefhebbers genoeg herkenbare elementen in. Zo speelt Katja nog altijd het personage Frida, maar is ze inmiddels moeder van Anna (Abbey Hoes) die in de film samen met haar vriendin Bibi (Stephanie van Eer) naar Spanje vliegt om eindelijk de fameuze club Costa te zien waar haar moeder vroeger als propper werkte.

Eenmaal in Salou blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait aan alle kanten de passie op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Script voor de nieuwe Costa!-film is af

Cast Costa!

Ook Tina de Bruin, Roeland Fernhout, Soy Kroon, Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Sinan Eroglu, Ella June Henrard en Zoey Ivory van der Koelen zijn te zien in de film. Benieuwd naar hun verhalen? Kijk dan vanavond om 18.35 uur naar RTL Boulevard voor een interview met de cast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman geeft corona-update: 'Gaat goede kant op'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!