After We Fell Beeld © Independent Films

Agenda leegvegen en gaan: After We Fell nu in bioscoop

02 september 2021 14:23

Na teasers, trailers en steamy foto's is het nu eindelijk tijd voor de real deal. De echte fans hadden 2 september natuurlijk al rood omcirkeld in hun agenda, maar voor wie het even ontgaan is hebben we goed nieuws: 'After We Fell' is vanaf nú te zien in de bioscoop!

In het derde deel van de After-serie begint Tessa (Josephine Langford) aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins (Hero Fiennes Tiffin) jaloezie en onvoorspelbare gedrag bereiken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie.

Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa’s vader ten tonele komt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt. Tessa en Hardin staan voor een keuze: willen ze vechten voor hun liefde of gaan ze ieder hun eigen weg?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van After kunnen in handjes knijpen: er komen nóg twee films

After We Fell is de derde film in de After-reeks, die gebaseerd is op de gelijknamige boeken van Anna Todd. De eerste twee delen After (2019) en After We Collided (2020), waren een groot succes in de bioscopen en vertellen het liefdesverhaal van Tessa en Hardin.

Er is helaas ook minder leuk nieuws over After We Fell te melden. Er is namelijk flink gesleuteld aan de cast voordat het derde deel werd opgenomen. Met uitzondering van hoofdrolspelers Hero en Josephine is bijna elke grote rol opnieuw gecast. Zo zal Chilling Adventures of Sabrina-ster Chance Perdomo de rol van Landon overnemen van acteur Shane Paul McGhie. Hij deed afstand van het personage nadat hij en de filmmakers niet uit de contractonderhandeling kwamen. Daarnaast keert ook Selma Blair niet terug als de moeder van Tessa vanwege de zware behandelingen die ze momenteel krijgt tegen de chronische zenuwziekte MS. De rol wordt overgenomen door Mira Sorvino. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na een jaar slaat stamcelbehandeling Selma Blair aan

Christian Vance werd in After We Collided nog gespeeld door Charlie Weber, maar in After We Fell is het Stephen Moyer die in de huid van de succesvolle zakenman kruipt. Zijn liefje Kimberly wordt ook niet langer gespeeld door actrice Candice King, maar door Arielle Kebbel. Frances Turner voegt zich aan de cast toe als Karen, een rol die al door meerdere actrices werd gespeeld.

Tot slot maken we in After We Fell ook kennis met twee nieuwe personages. Zo is daar Robert (Carter Jenkins), die we ook al even in de trailer zien, en Kiana Maderia als Nora. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deventer moordzaak-film De Veroordeling gaat de grens over

Een andere film die vanaf vandaag in de bios te zien is is De Veroordeling, over de Deventer moordzaak.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!