Beeld © Mark Mainz/NETFLIX © 2020

Ho, ho, ho! Deze kerstfilms verschijnen komende maanden op Netflix

11 september 2021 12:28

Is december je favoriete maand van het jaar en tel je nú al af naar de feestdagen? Dan is er goed nieuws, want de kerstprogrammering van Netflix is bekend. Dat meldt 'Netflix-Nederland'. Met andere woorden: deze films kun je de komende maanden op de streamingdienst kijken.

Foute kerstfilms en echte kerstklassiekers, het belooft weer een magische periode te worden voor de fans van dit genre. Hoewel het optuigen van de kerstboom op dit moment van het jaar nog not done is, kun je je wel vast verlekkeren aan de films die op het programma staan. Zo zou Lindsay Lohan haar comeback als acteur maken in november of december, maar Netflix houdt de lippen nog stijf op elkaar en wil de titel van de film niet bekendmaken.

The Princess Switch 3 (november)

Vanessa Hudgens mag zich straks met recht de koningin van de kerstfilms noemen. Er komt een derde film van The Princess Switch aan. In de eerste twee delen speelt Vanessa de rol van de hertogin van Montenaro, banketbakker Stacy de Novo en Lady Fiona. De dubbelgangers smeden een plan om tijdens de feestdagen met elkaar te ruilen, maar dat brengt hen - verrassing! - natuurlijk in een benarde situatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Tweede seizoen van Tiger King verschijnt binnenkort op Netflix'

A Boy Called Christmas (november)

De kerstfilm waar je echt voor wil thuisblijven is A Boy Called Christmas met waanzinnige acteurs als Kristen Wiig, Maggie Smith én Michiel Huisman. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het is het verhaal van de kerstman: een jonge Nikolas die op avontuur gaat.

1000 Miles from Christmas (december)

Naast de vele Amerikaanse kerstfilms wordt er ook een Spaanstalige romantische film aan het aanbod toegevoegd. In 1000 Miles from Christmas krijgt een dertigjarige man ineens het kerstgevoel te pakken, nadat hij jarenlang niets van kerst wil weten. Voor wie zich daar ook niet veel bij kan voorstellen: bekijk de film om erachter te komen waar de afkeer vandaan komt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashton Kutcher en Reese Witherspoon in nieuwe Netflix-romcom

Single All the Way (december)

De eeuwige vrijgezel zijn tijdens de feestdagen: Peter wil niet langer die persoon zijn. Als hij zijn vriend Nick inschakelt om te fungeren als vriend tijdens de feestdagen, valt het plan compleet in het water als zijn moeder zich ermee bemoeit. Zij wil haar zoon namelijk koppelen aan een knappe fitnesstrainer, James. 

A Castle for Christmas (datum onbekend)

Als de Amerikaanse auteur Sophie tijdens de feestperiode naar Schotland vliegt, wordt ze verliefd op een kasteel. Ze wil niets liever dan het optrekje kopen, maar waar ze nog geen rekening mee heeft gehouden, is dat het kasteel een bijzonder eigenaardige eigenaar heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex/Life-ster Adam Demos binnenkort in nóg een Netflix-productie te zien

De Familie Claus 2 (datum onbekend)

Er komt een vervolg van de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus. In het eerste deel van de film houdt de jonge Jules helemaal niet van kerst, totdat hij in de voetsporen van zijn overgrootvader Noël treedt. Jules wordt de toekomstige kerstman en het duurt niet lang voordat hij een brief in handen krijgt met een wel heel speciale vraag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Formule 1-docu Drive to Survive van Netflix krijgt vierde seizoen

Kun je niet wachten tot de films op Netflix te zien zijn? Dan heeft de streamingdienst alvast nieuwe films en series aan het aanbod toegevoegd om je de komende maanden mee te vermaken. Zo is het laatste seizoen van La casa de papel de moeite waard om te bekijken:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!