Kraantje Pappie en Anouk Maas Beeld © ANP

Kraantje Pappie en Anouk Maas toegevoegd aan cast F*ck de Liefde 2

23 september 2021 17:28

Hoewel een groot deel van de sterrencast uit deel een terugkeert voor het tweede deel van de succesvolle film 'F*ck de Liefde', gaan we ook een paar 'nieuwe' gezichten zien. Zo werden eerder al Geza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp en Dorian Bindels toegevoegd aan de cast en vandaag maakt Netflix weer twee namen bekend.

Niemand minder dan Kraantje Pappie en Anouk Maas zijn te zien in F*ck de Liefde 2. Anouk schitterde al eens eerder op het witte doek, maar de rapper maakt hiermee zijn acteerdebuut en is in de film te zien als Mooie Max: de tegenspeler van Yolanthe Cabau.

Anouk zal haar opwachting maken als Monica, de vrouw met wie Jack (Edwin Jonker) overspel pleegt in het tweede deel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Feest! Anouk Maas mag 33 kaarsjes uitblazen

In F*ck de Liefde 2 keert Lisa (Bo Maerten) gedesillusioneerd  terug naar Nederland nadat haar relatie met Jim (Thijs Römer) is stukgelopen. Daar komt ze op een nogal lompe manier erachter dat Kiki (Nienke Plas) gaat trouwen, maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad op Ibiza. Maar de vakantie loopt voor de vriendinnen compleet anders dan verwacht... 

Ondertussen heeft Said (Maurits Delchot) het voor de zoveelste keer verpest bij Bo (Yolanthe Cabau) en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest. Cindy (Victoria Koblenko) is inmiddels hoogzwanger van Jack (Edwin Jonker) en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica (Anouk Maas), die ook zwanger van hem raakt! Kortom: genoeg drama om een film mee te vullen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kraantje Pappie openhartig over geldschulden uit het verleden

Het eerste deel van F*ck de Liefde kwam in oktober 2019 uit. De film trok binnen een week na de release 100.000 bezoekers naar de bioscoop en werd daarvoor bekroond met een Gouden Film. Het tweede deel verschijnt niet in de bioscoop, maar is in 2022 te zien als Netflix Original.

Even een geheugensteuntje nodig? De trailer van de eerste film bekijk je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Spijt dat ik Xess geen gezin heb kunnen geven'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!