Beeld © Elmer van der Marel/MAX

Het geheime dagboek van Hendrik Groen komt naar het witte doek

28 september 2021 19:52

Een nieuwe seizoen van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen', die gaat er niet meer komen. Maar binnenkort kunnen fans van de serie wél naar de bioscoop. Dat onthulde omroepbaas Jan Slagter (67) maandag aan tafel bij Johnny de Mol (42) in zijn talkshow 'HLF8'.

"Het staat in de steigers"

André van Duin heeft normaal de lachers op zijn hand, maar in Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen liet hij zien hoe veelzijdig hij is. De komiek komt dan ook ter sprake als Jan Slagter zeventig jaar televisie bespreekt in HLF8. Hoewel het doek na drie succesvolle seizoenen viel voor de serie, komt er nu toch een vervolg in de vorm van een film. "Men is wel bezig - het staat in de steigers - met een film", aldus de Omroep Max-baas.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van Duin acht kans terugkeer Dik Voormekaar Show klein

Kees Hulst gaf eerder al aan in de toekomst best weer in de huid te willen kruipen van Hendrik Groen, mocht het toch tot de mogelijkheden behoren. "Maar het is natuurlijk niet aan mij om dat te zeggen, want ik hoef niet een geheel nieuw script voor een film of nieuw seizoen te schrijven", aldus de acteur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers in tranen om Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!