Beeld © ANP

Kate Middleton maakt indruk op James Bond tijdens première

29 september 2021 08:29

Kate Middleton (39), de hertogin van Cambridge, heeft niets dan lof gekregen over de goudkleurige jurk die ze droeg naar de première van de James Bond-film 'No Time To Die'. Alle grote en bekende modebladen, waaronder 'Vogue', 'Harper's Bazaar'en 'InStyle', waren zeer te spreken over de kledingkeuze van de royal.

"Dit is wat je noemt koninklijk"

Kate verscheen in een ontwerp van de Britse ontwerpster Jenny Packham, van wie ze al vaker creaties droeg. Volgers van de modetijdschriften zijn minstens zo enthousiast. 'Wow, wow, wow! Dit is wat je noemt koninklijk. Wat een prachtige jurk en wat draagt Kate dit stuk geweldig. Ze kan zo door gaan voor een 'Bondgirl'', schrijft een fan. Een ander zegt: 'Ze steelt de show en dat is best knap bij een 007 première. Hier is echt goed over nagedacht: de jurk sluit perfect aan bij een James Bond film en daarbij verliest ze haar koninklijke klasse niet. Een tien met een griffel voor Kate en haar team, echt geweldig.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Daniel Craig over James Bond: ‘Heeft mijn leven veranderd’

Niet alleen de pers en fans waren onder de indruk, ook Daniel Craig was te spreken over de outfit van de hertogin. De acteur, die in No Time To Die voor de laatste keer in de huid van de Britse geheim agent Bond kroop, zei tegen Catherine: "U ziet er prachtig uit."

Bond-fans hebben lang op de film moeten wachten; vanwege corona én een opgestapte regisseur is de film bijna 2 jaar later te zien dan was bedoeld.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tikkeltje ongemakkelijk: Kate Middleton reageert op geboorte Lilibet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!