Love Hard Beeld © Bettina Strauss/Netflix

Aha! Dáár komt de titel van kerstfilm Love Hard dus vandaan

13 november 2021 09:19

De goedheiligman is nog niet in het land of de kerstfilms zijn alweer te bingen. De film 'Love Hard' staat sinds een paar dagen bovenaan de meest gestreamde films en series op Netflix, maar toch is het voor veel kijkers niet helemaal duidelijk waar de titel vandaan komt.

In de film maken we kennis met Natalie (Nina Dobrev) die na een aantal mislukte dates eindelijk een leuke man, Josh (Jimmy O. Yang), heeft gevonden. Hij is grappig, een makkelijke prater en bovendien heel knap. Eén probleem: ze heeft hem nog nooit in het echt gezien. Natalie en Josh kennen elkaar namelijk door een datingapp. Speciaal voor kerst besluit Natalie de stoute schoenen aan te trekken en naar hem toe te vliegen voor de feestdagen. Daar komt ze erachter dat Josh haar heeft gecatfisht; hij gebruikte de foto's van een andere jongen in zijn profiel. Als Natalie erachter komt dat de jongen van de foto's een plaatsgenoot is van Josh, besluit ze nog even te blijven om zijn hart te stelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brooke Shields schittert in nieuwe Netflix-kerstfilm

Een van de onderwerpen waar Natalie en Josh veel over praten is kerstfilms. Haar favoriete film voor tijdens de feestdagen is Die Hard, een actiefilm waarover al jaren gediscussieerd wordt of het nu een kerstfilm is of niet. Natalie vindt van wel en probeert niet alleen Josh maar ook anderen te overtuigen. Josh zijn favoriete kerstfilm is Love Actually, ook deze klassieker komt meermaals terug in de film. De titel Love Hard is een samenvoeging van de twee films.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wauw: Deze droomvilla van actrice Nina Dobrev moet je zien

Dit klinkt misschien als de theorie van een fan, maar nee, het is officieel en inmiddels bevestigd door een castlid. Actrice Rebecca Staab, in de film te zien als de moeder van Josh, deelde dit fijne stukje informatie op Twitter.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!