Kristen Stewart in Spencer Beeld © The Searchers

Bodyguard prinses Diana prijst acteerprestatie Kristen Stewart

12 november 2021 02:09

Ken Wharfe, een van de voormalig lijfwachten van prinses Diana, is zeer te spreken over hoe de 31-jarige Kristen Stewart Diana neerzet in de film 'Spencer'. Volgens hem heeft de actrice alle maniertjes van 'the people's princess' geperfectioneerd, zo liet hij weten aan 'People'.

"Je kan het eigenlijk alleen maar fout doen, maar dat is bij haar absoluut niet het geval"

"Van alle actrices die prinses Diana de afgelopen jaren hebben gespeeld, komt zij het dichtst in de buurt. Kristen heeft dat echt heel goed gedaan, wat niet makkelijk is als de hele wereld meekijkt. Je kan het eigenlijk alleen maar fout doen, maar dat is bij haar absoluut niet het geval", aldus de lijfwacht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kristen Stewart sloeg volledig dicht tijdens opnames Diana-film

Ken was van 1989 tot 1993 werkzaam als Diana's bodyguard, wat in de periode valt waarin de film zich afspeelt. Hierin wordt de kerstviering van de Britse koninklijke familie op Sandringham in 1991 belicht. Ook komt het moeizame huwelijk met prins Charles en de band met haar zonen William en Harry aan bod.

"Het was vreselijk voor haar. Ze kwam heel vaak naar de keuken toe om met de chefkok te praten of met mensen zoals ik, gewone mensen zeg maar. Dat gaf haar het gevoel even in een normale wereld te zijn en dat ze hopelijk weer snel terug naar Londen kon."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kristen Stewart en vriendin Dylan Meyer verloofd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!