House of Gucci Beeld © Universal Pictures International

Overnachten in de villa uit House Of Gucci? Dat kan via Airbnb

25 november 2021 01:51

Wie nog een leuk vakantieoptrekje zoekt in Italië, kan nu de villa huren die gebruikt is voor de opnames van de film 'House Of Gucci'. De huurder kan het stulpje boeken via Airbnb en betaalt er zo'n 1000 euro per nacht voor. Dat meldt 'Page Six'.

Het huis, genaamd Villa Balbiano, doet in de film dienst als onderkomen van patriarch Aldo Gucci, gespeeld door Al Pacino. Het pand is gehuisvest aan het Comomeer en hoewel de villa voor de opnames een jaren '90 metamorfose onderging, heeft het huis in werkelijkheid een 17e eeuwse stijl met veel oude ornamenten en karakteristieke kenmerken. In de 18e eeuw bewoonde een vooraanstaande kardinaal het pand en deed de villa dienst als plek waar veel feesten, diners en andere bijeenkomsten werden gevierd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stemcoach House of Gucci haalt uit: 'Lady Gaga klinkt Oost-Europees'

Villa Balbiano gooit de deuren voor slechts één nacht open. Geïnteresseerden kunnen op maandag 6 december een poging doen 'the lucky one' te worden die op 30 maart 2022 in het huis mag verblijven. De gelukkige winnaar kan dan in het privézwembad zwemmen, een boottocht over het Comomeer maken en een wandeling maken door tuin die door vooraanstaande Britse designers werd ontworpen.

Naast Al Pacino zijn ook Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek en Jared Leto in de film te zien, die op 25 november in première gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste trailer House Of Gucci-film met Lady Gaga te zien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!