Soof 3 Beeld © Dutch FilmWorks

Soof 3 voor de vierde keer uitgesteld

29 november 2021 12:22

De release van de bioscoopfilm 'Soof 3' is wederom uitgesteld. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is er onvoldoende capaciteit in de bioscopen. Er is nog geen nieuwe datum gevonden, laat een woordvoerder van distributeur Dutch FilmWorks weten aan het ANP.

Soof 3, met Lies Visschedijk in de hoofdrol, was een van de grootste bioscoopreleases van de komende kerstmaand. De romantische komedie werd in 2019 gedraaid. De makers moeten nu voor de vierde keer naar een andere datum zoeken. Oorspronkelijk zou de film al in december vorig jaar te zien zijn. Door corona werd de film eerst uitgesteld naar maart, toen naar september en vervolgens naar december.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lies Visschedijk toont andere kant van zichzelf in autismeserie

Een andere grote release, de familiefilm Captain Nova, gaat juist wel draaien ondanks de avondlockdown. Producent Keplerfilm en distributeur Gusto lieten zaterdag weten 'dat we het juist nu, in deze lastige tijden, als onze taak zien om mensen afleiding te bieden'.

Bioscopen mogen sinds zondag maar tot 17.00 uur open zijn. Ook de 1,5 meterregel geldt weer. Dit betekent dat de theaters veel minder bezoekers kunnen ontvangen.

Lies Visschedijk wil geen vervolg van Soof: 'Heb m'n punt gezet'

02:00
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Lies Visschedijk anders op set Soof 3 'omdat het de laatste is'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!