Beeld © Disney

Zo wordt het écht kerst: je kunt een nacht slapen in Home Alone-huis

2 december 2021 10:33

Fans kunnen een nacht in het huis uit de 'Home Alone'-films boeken op Airbnb. Devin Ratray (44), die de oudere broer Buzz van Kevin McCallister speelt in de bekende films, organiseert eenmalig een verblijf voor maximaal vier gasten op 12 december.

"Je kent me misschien niet als een heel hartelijk persoon, maar ik ben volwassen geworden"

In de Home Alone-film uit 1990 gaan Kevins ouders rond de feestdagen met hun zoon Buzz naar Parijs, maar vergeten Kevin. Daardoor is hij alleen thuis, waar hij te maken krijgt met twee inbrekers. Na het eerste deel volgden meerdere versies van de film, zoals het pas uitgekomen Home Sweet Home Alone.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Home Alone is terug! Dit zijn de eerste beelden van de reboot

"Je kent me misschien niet als een heel hartelijk persoon, maar ik ben volwassen geworden en ik zou graag mijn ouderlijk huis, zelfs mijn pizza, met jullie willen delen deze feestdagen", zegt karakter Buzz in een persbericht. In een van de films ontsnapt de tarantula van Buzz, genaamd Axl. Daarover zegt hij: "Probeer mijn tarantula, Axl, deze keer niet los te laten."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Je hoeft je deze kerst niet te vervelen: Lego bouwt huis Home Alone na

Tijdens het verblijf in het huis van de McCallister-familie kunnen fans een tarantula die Axl heet ontmoeten en pizza eten, schrijft tijdschrift People. Het huis, dat in Chicago staat, wordt net zo gedecoreerd als in de eerste film. De opbrengst van de actie wordt door Airbnb aan het La Rabida Children's Hospital in Chicago gedoneerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!