Spider-Man: No Way Home Beeld © Sony Pictures Releasing (via Universal)

Stormloop op kaartjes Spider-Man: No Way Home

10 december 2021 07:00

De kaartverkoop voor de nieuwe Spider-Man-film, 'No Way Home', overtreft de verwachtingen. In een paar uur tijd zijn er donderdagmiddag vele tienduizenden tickets verkocht.

Sinds de bekendmaking van het nieuws dat de film ondanks de avondlockdown toch uitkomt, was er urenlang een digitale wachtrij op de website van bioscoopexploitant Pathé. Om aan de grote vraag te voldoen, heeft Pathé besloten dat de meeste bioscopen vanaf 16 december al om 06.00 uur opengaan voor extra ontbijtvoorstellingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe Spider-Man vanaf volgende week in Nederlandse bioscopen

Nederlandse bioscopen mogen, in elk geval nog ruim een week, na 17.00 uur geen bezoekers meer ontvangen. Ook moet in de zalen tussen groepen de anderhalve meter worden gewaarborgd. De vrees in de filmsector is dat het demissionaire kabinet zal besluiten deze situatie niet te veranderen na 18 december.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Golfstaten verbieden nieuwe Marvel-film Eternals wegens zoenscène'

In de nieuwe Spider-Man-film ligt de identiteit van de held (Tom Holland) op straat. Hij vraagt Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om hulp om deze situatie ongedaan te maken. Maar het plan pakt verkeerd uit, met grote gevolgen.

Nog meer Marvel? Bij Disney+ is nu de nieuwe serie Hawkeye te zien met Jeremy Renner en Hailee Steinfeld als hilarisch duo.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!