Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Fans woedend op Kim Kardashian na spoilen Spider-Man

29 december 2021 05:38

Een groot aantal van de 273 miljoen volgers die Kim Kardashian (41) op Instagram heeft was niet te spreken over het feit dat de realityster spoilers weggaf van de nieuwe film 'Spider-Man: No Way Home'. Kim deelde via Instagram Stories een paar belangrijke zaken van de film, die volgens fans niet bekend gemaakt hadden mogen worden om het niet te verpesten voor andere kijkers. Dit meldt 'Daily News'.

"Ze verpest het gewoon voor miljoenen mensen"

Volgens de fans is het een ongeschreven regel om je telefoon niet te gebruiken tijdens het kijken van de film, laat staan het filmen van een bepaalde scène. 'Dat kan echt niet als er nog zoveel mensen naar moeten kijken. Leuk dat jij het privilege hebt om als een van de eerste 'lucky ones' te kijken maar verklap dan vooral geen dingen uit de film', aldus een volger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spider-Man: No Way Home succesvolste film van 2021

Hoewel een story op Instagram normaal gesproken na 24 uur verdwijnt, haalde Kim haar story nu al eerder weg om haar volgers niet nog bozer te maken. 'Ik heb alles wat betreft Spider-Man geblokt en dan komt zij ineens met allerlei onthullingen die je niet wilt weten omdat je daar zelf achter wil komen (...) Ze verpest het gewoon voor miljoenen mensen', schreef een boze fan op sociale media.

Eric de Munck: 'Nieuwe Spider-Man overtreft alle Marvel-films'

04:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West koopt huis tegenover Kim Kardashian

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!