Acteur Michiel Huisman heeft een baard en is 1.83 meter Beeld © Getty

Michiel Huisman weigert gezin achter te laten: 'Anders zien we elkaar maanden niet'

2 januari 2022 12:20

Sinds hij twaalf jaar geleden zijn eerste rol in het buitenland scoort, is er voor Michiel Huisman (40) geen weg meer terug. En dat is ook precies zoals hij het graag ziet. "Sinds ik mijn eerste Engelstalige rol speelde, heb ik voor mijn gevoel nog geen dag gewerkt", vertelt de acteur in 'Veronica Superguide'.

"Anders zouden we elkaar soms echt maanden niet zien"

Michiel was te zien in onder andere World War Z, The Age of Adaline, Orphan Black en Game of Thrones. Binnenkort is 'onze' international superster ook in Nederland weer te zien in The Flight Attendant. "Ik ben nog steeds zo blij met alles wat ik kan en mag doen", aldus de acteur.

Voor zijn werk reist Michiel de hele wereld over, en probeert zijn gezin op dat soort momenten met zich mee te nemen. "Anders zouden we elkaar soms echt maanden niet zien", legt de acteur uit, die momenteel met Luke Evans werkt aan een serie voor Apple TV+ die zich afspeelt in Zuid-Amerika.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michiel Huisman schittert in dé Netflix-kerstfilm van 2021

Eind deze maand is Michiel te zien als Olivier Meyer in de thriller Angela Black, een spannende film waarin vrouwenmishandeling een centrale rol speelt. De psychologische thriller vroeg meer van de acteur dan gemiddeld, en juist op die momenten is het fijn dat zijn vrouw dichtbij is. "Er waren dagen dat ik opzag tegen wat we gingen schieten, want mijn personage doet behoorlijk gruwelijke dingen. Gelukkig is het allemaal maar nep, dat helpt. En als ik dan thuiskwam, hoefde ik niet te proberen dat nare gedrag te laten zien bij mijn eigen vrouw, want die pikt zulke shit geen seconde", aldus Michiel.

De Nederlandse acteur was onlangs ook nog te bewonderen in dé kerstfilm van 2021. Alles daarover zie je in onderstaande video:

Michiel Huisman schittert in dé Netflix-kerstfilm van 2021

04:24
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaley Cuoco had 'ongemakkelijke' seksscène met Michiel Huisman

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!