Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio Beeld © NIKO TAVERNISE/NETFLIX

Kijker ontdekt nogal opvallende fout in Netflix-hit Don't Look Up

4 januari 2022 14:59

Je hebt er vast van gehoord: Netflix' nieuwe hitfilm 'Don't Look Up' met daarin onder anderen Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet en zelfs een glansrol voor popster Ariana Grande. Eén fan raakte niet afgeleid door die oogverblindende sterrencast en ontdekte een montagefout in de film.

Het kan de beste gebeuren: in elke film zit, als je echt goed oplet, wel een foutje. Maar in déze film spelen de makers daar zelf een heel opmerkelijke rol in. Op 1 uur, 28 minuten en 10 seconden in de film zie je namelijk de hele opnameploeg staan. De fan die dit opmerkte deelt het betreffende fragment op TikTok: "Ze zullen vast denken: 'Oh, dat zullen ze waarschijnlijk niet merken''', zegt hij in de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflixhit Don't Look Up krijgt vervolg in de vorm van een podcast

De zwarte komedie gaat over twee onbekende astronomen die uit alle macht de wereld proberen te waarschuwen voor een komeet die onze planeet zal vernietigen, maar al snel merken dat niemand echt in hun verhaal geïnteresseerd is. Don't Look Up had ook in de bioscopen moeten draaien, maar is nu in Nederland enkel te zien op Netflix.

Netflix strikt sterrencast voor nieuwe film Don't Look Up

01:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!