ANNE+ Beeld © Dutch FilmWorks

Film ANNE+ binnenkort wereldwijd te streamen op Netflix

13 januari 2022 09:30

De Nederlandse speelfilm 'ANNE+' is vanaf 11 februari wereldwijd op Netflix te zien. Dat heeft de streamingdienst donderdag bekendgemaakt. De twee seizoenen van de serie 'ANNE+' kregen de afgelopen jaren veel positieve reacties van lhbti's uit alle delen van de wereld.

De serie, die tot nu toe twee seizoenen beslaat, vertelt over het leven van een jonge queer vrouw in Amsterdam. De reeks van scenarist Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux werd meerdere keren genomineerd voor onder meer de Gouden Kalveren en de Prix Europa.

De cast bestaat onder meer uit Hanna van Vliet, Jouman Fattal, Thorn de Vries, Jade Olieberg, Eline van Gils, Jesse Mensah, Huib Cluistra, Ayla Çekin Satijn, Amy van der Weerden, Anne-Chris Schulting, Hein van der Heijden, Jacqueline Blom, Romana Vrede, Georgina Verbaan, Anna Drijver en Hadewych Minis. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Langverwachte speelfilm ANNE+ 14 oktober in de bioscoop

In de film, die dit najaar in de Nederlandse bioscopen draaide, staat Anne op het punt met haar vriendin naar de Canadese stad Montreal te verhuizen. Ondertussen worstelt zij met het afronden van haar eerste boek. In de film keren veel hoofdrolspelers uit de serie terug, onder wie Hanna van Vliet, Jouman Fattal en Jade Olieberg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgina Verbaan en Hadewych Minis te zien in ANNE+-film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!