The Royal Treatment Beeld © Netflix

Laura Marano en Mena Massoud schitteren in zoetsappige Netflix-film The Royal Treatment

20 januari 2022 15:56

Hoewel het aanbod van Netflix groeit en groeit - zo kondigde de streamingdienst deze week nog 25 nieuwe Zuid-Koreaanse titels aan - blijft er gelukkig genoeg ruimte over voor romantische komedies. En die mogen best lekker cheesy zijn. Zo is vanaf nu 'The Royal Treatment' te zien. Hoewel je na de eerste vijf minuten al precies weet hoe de film afloopt, kijken de 97 minuten heerlijk weg.

In The Royal Treatment volgen we de New Yorkse kapper Isabella, gespeeld door Laura Marano, die niet op haar mondje is gevallen. Izzy wil dolgraag de wereld verkennen en als ze de kans krijgt om te werken op de bruiloft van de charmante prins Thomas (Mena Massoud), neemt ze die dan ook met beide handen aan. Maar wat overwint er als de vonk tussen hen overslaat: liefde of plichtsbesef?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot to Handle is terug op Netflix met een gloednieuw seizoen

Ook goed voor op je lijstje: Emily in Paris. Het tweede seizoen van de serie staat nog geen maand op Netflix en modeliefhebbers raken simpelweg niet uitgepraat over de outfits. Ook een ontwerp van de Nederlandse Yara Michels is in de show te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Mae Brood en Géza Weisz pakken hoofdrol in Netflix-film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!