Gerard Cox en Joke Bruijs Beeld © ANP

Nieuwe film Gerard Cox en Joke Bruijs pas in najaar te zien

10 februari 2022 09:00

De nieuwe bioscoopfilm 'Casa Coco', met Gerard Cox (81) en Joke Bruijs (70) in de hoofdrollen, zal pas 10 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat heeft distributeur WW Entertainment donderdag bekendgemaakt.

Casa Coco zou oorspronkelijk in januari 2022 uitkomen en moest een van de grote Nederlandse hits van dit voorjaar worden. Maar door de onverwachte lockdown van december kon de film niet op de originele datum worden uitgebracht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Cox en Joke Bruijs 'doen het weer samen'

Casa Coco gaat over een Rotterdamse vriendengroep die ieder jaar overwintert op het eiland Bonaire in het pension van Pleun Saris (Joke Bruijs). Als Pleun ontdekt dat haar jeugdliefde Toon Emmers (Gerard Cox) er ook bij is, doet dit het nodige stof opwaaien. Andere rollen zijn weggelegd voor Loes Luca, Richard Groenendijk, Gijs de Lange en Frédérique Spigt.

De cast van Casa Coco reageert verrast op eerste beelden

02:10
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Cox trof na tv-opnames hond dood aan in mandje

Hoofdrolspelers Cox (81) en Bruijs (70) waren in het echte leven ook tien jaar met elkaar getrouwd. Zij speelden ook eerder in de KRO-hitserie Toen Was Geluk Heel Gewoon. De film is geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet) en Messercola (De Grote Sinterklaasfilm).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Joke Bruijs de brui gaf aan relatie met Gerard Cox