Jurassic World: Dominion Beeld © Universal Pictures International

Nostalgie voert boventoon in trailer Jurassic World Dominion

10 februari 2022 18:11

Deze zomer breekt het spectaculaire einde van het 'Jurassic'-tijdperk aan en komen twee generaties acteurs voor het eerst samen in 'Jurassic World: Dominion'. De trailer van de nieuwe film belooft weer een heleboel spannende, typische 'Jurassic' momenten. Maar bovenal: nostalgie!

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden in Jurassic World: Dominion vergezeld door Oscar-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill. De opnames van het adembenemende avontuur vonden plaats op diverse locaties over de hele wereld.

De opnameperiode werd echter wel geplaagd door het coronavirus en de ploeg moest meerde keren stoppen met draaien omdat crewleden besmet waren. Volgens Deadline zijn er in totaal zo'n 40.000 testen doorheen gegaan. In een speciaal centrum op de set werd de temperatuur van de crew dagelijks gecheckt, waren ruimtes om mensen te kunnen isoleren en stond er medisch personeel stand-by.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Jurassic World opnieuw gestaakt na coronabesmettingen

Jurassic World: Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven - en jagen - nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Filmklassiekers Jurassic Park en E.T. weer populair door lockdown

Jurassic World: Dominion is vanaf 9 juni in de bioscoop te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!