Klaasje Meijer en Juvat Westendorp Beeld © ANP

K3-Klaasje schittert naast Juvat Westendorp in Nederlandse familiefilm

18 februari 2022 08:00

Oud-K3-zangeres Klaasje Meijer (26) zal binnenkort voor het eerst in een Nederlandse bioscoopfilm te zien zijn. Zij speelt, samen met Juvat Westendorp (33) en Cees Geel (56), de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse familiefilm 'BOEIEN!' De opnames zijn deze week van start gegaan, maakte distributeur Just Entertainment vrijdag bekend.

Andere grote rollen in de film zijn voor Sarah Chronis, Edwin Jonker, Ferdi Stofmeel en voormalig Goudkust-ster Filip Bolluyt. BOEIEN! speelt zich af aan boord van het cruiseschip Rederij De Romantiek. Het doel van kapitein Hartman (Cees Geel) en zijn lieftallige assistente Jitske (Klaasje Meijer) is om zoveel mogelijk passagiers aan de liefde te helpen. Zij doen dit door een trouwwedstrijd te organiseren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Klaasje Meijer is de winnaar van The Big Balance

BOEIEN! wordt geregisseerd door Bob Wilbers en geproduceerd door Messercola. Het bedrijf maakte eerder Sinterklaasfilms. De nieuwe familiefilm moet vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

RTL Boulevard sprak onlangs nog met Juvat over zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje, zijn carrière én liefdesleven. Bekijk die video hieronder:

Achter Het Perfecte Plaatje: Juvat over emotionele laatste shoot

06:25
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud K3'tje Klaasje Meijer wil nog geen kinderen: 'Genoeg gezien afgelopen jaren'