Austin Butler in 'Elvis' Beeld © Warner Bros.

Austin Butler omgetoverd tot Elvis Presley in eerste trailer

18 februari 2022 11:47

Na 'Bohemian Rapsody', 'Rocketman' en tal van andere biopics over de levens van muzikanten, is het nu de beurt aan 'Elvis'. In de film volgen we de opkomst en afgang van de alom geliefde Elvis Presley, met Austin Butler (30) in de titelrol.

Rock-'n-roll was nooit meer hetzelfde toen de gelikte Elvis de hitlijsten bestormde met zijn wiegende heupen en lekkere deuntjes. De zanger groeide uit tot één van de grootste artiesten aller tijden. Reden genoeg dus voor een film over zijn leven, waarvan de eerste trailer net is uitgebracht. 

  Miniatuurvoorbeeld

  Lees ook:

  Priscilla Presley was 14 toen zij iets met Elvis kreeg

  In Elvis zien we acteur Austin Butler het leven van de zanger vertolken. Daarnaast heeft Tom Hanks een hoofdrol, hij speelt manager Colonel Tom Parker. De biopic neemt hun relatie onder de loep evenals de cultuurshock die Elvis' platen teweegbrachten. Olivia DeJonge is te zien als Elvis' liefje Priscilla Presley en de film is geregisseerd door Baz Luhrmann, die beroemd is van films als The Great Gatsby, Romeo + Juliet en Moulin Rouge! De film Elvis is vanaf juni te bewonderen in de bioscopen. 

  Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
  Download dan nu de RTL Boulevard app!