Tim Allen en zijn gezin Beeld © ANP

Dochter Tim Allen te zien naast haar vader in kerstfilm Disney+

01 april 2022 21:42

Acteur Tim Allen (68) krijgt op de set van de nieuwe serie 'The Santa Clause' gezelschap van zijn dochter. Disney+ heeft de 13-jarige Elizabeth voor het vervolg op de succesvolle kerstfilms, zo meldt 'Deadline'.

Elizabeth, die haar acteerdebuut maakt, is ook in de serie de dochter van Tim Allen, die de rol van kerstman Scott Calvin weer op zich neemt. Ook Austin Kane, Rupali Redd en Devin Bright zijn aan de cast toegevoegd. Andere rollen worden vertolkt door Elizabeth Mitchell en Kal Penn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Allen trekt kerstpak weer aan voor nieuwe Santa Clause-serie

De eerste The Santa Clause-film kwam uit in 1994. Daarin moet Scott Calvin de plek van de kerstman innemen nadat de originele Santa Clause van het dak is gevallen. Scott moet zijn omgeving ervan zien te overtuigen dat de kerstman echt bestaat en dat hij die rol op zich heeft moeten nemen. In 2002 en 2006 verschenen er vervolgfilms en de nieuwe serie, die voor nu de werktitel The Santa Clause heeft gekregen, borduurt daarop verder. Scott wordt 65 en gaat op zoek naar een geschikte vervanger. Hij kan immers niet altijd de kerstman blijven spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Allen wil reboot Home Improvement

De productie is inmiddels van start gegaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!