365 Days: This Day Beeld © Netflix

Niet op je werk kijken: trailer vervolg 365 Days is uit

7 april 2022 17:37

Het is misschien niet de beste film aller tijden, maar het was wel dé erotische Netflix-hit van 2020. Eind deze maand verschijnt het vervolg van '365 Days' bij de streamingsdienst. Tot die tijd moeten we het doen met de trailer.

In de trailer zien we opnieuw romantische momenten tussen Laura en Massimo én een mysterieuze man die het leven van Laura compleet op zijn kop zet. En dan is er ook nog een bruiloft. Maar laten we eerlijk zijn: je kijkt toch alleen voor de scènes die, hoe zullen we het omschrijven, niet bedoeld zijn voor jonge kijkers.

365 Days: This Day verschijnt op 27 april bij Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nóg een vervolg in aantocht op veelbesproken film 365 Days

De eerste film werd door critici niet goed ontvangen, maar dat bracht de makers van 365 Days niet van hun stuk: vlak na de lancering werd al een vervolg aangekondigd. Een derde deel is zelfs ook al besteld door Netflix.

Het verhaal gaat over Massimo (Michele Morrone), die zichzelf 365 dagen geeft om de jonge vrouw Laura (Anna-Maria Sieklucka) verliefd op hem te laten worden. Resultaat: een reeks erotisch bedoelde scènes die, overduidelijk, geïnspireerd zijn op Fifty Shades of Grey

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erotische film 365 Days grote 'favoriet' voor Slechtste Film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!