Michiel Huisman Beeld © ANP

Michiel Huisman speelt in nieuwe sciencefictionfilm van Netflix

9 april 2022 15:25

Michiel Huisman (40) is toegevoegd aan de cast van de sciencefictionfilm 'Rebel Moon' van regisseur Zack Snyder. Netflix maakte daarnaast bekend dat ook Cary Elwes ('Mission: Impossible 7'), Corey Stoll ('Billions'), en Alfonso Herrera ('Ozark') te zien zijn in de film.

Welke rollen de Nederlandse Michiel en de andere acteurs gaan spelen, is niet bekendgemaakt. De nieuwe castleden voegen zich bij onder anderen Charlie Hunnam, Djimon Hounsou en Sofia Boutella.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michiel Huisman weigert gezin achter te laten: 'Anders zien we elkaar maanden niet'

Rebel Moon was oorspronkelijk bedoeld als een spin-off van de Star Wars-reeks, maar Zack besloot toch iets anders te doen. De film gaat over een groep kolonisten die aan de rand van de melkweg woont en de hulp inschakelt van soldaten om terug te vechten na de invasie van een intergalactische dictator. Wanneer Rebel Moon op Netflix komt, is niet bekend.

Michiel is eerst te zien in de Apple+-serie Echo 3, waarvan de opnames onlangs zijn afgerond. De acteur had ook rollen in series als The Flight Attendant, Game of Thrones, Orphan Black en Tremé en was te zien in films als The Age of Adeline, The Invitation, Wild en World War Z.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaley Cuoco had 'ongemakkelijke' seksscène met Michiel Huisman

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!