Beeld © BNN Vara

Opnames KLEM: de film zijn klaar: 'It’s a wrap!'

2 mei 2022 19:25

Fans zullen van 'KLEM: de film' zullen nog even geduld moeten hebben, want de film is pas eind dit jaar in de bioscoop te zien. Gelukkig gaan de opnames zeer voorspoedig: hoofdrolspeler Barry Atsma laat namelijk op Instagram weten dat deze er op zitten.

"God wat zal ik de Millnertjes missen!"

'It’s a wrap!', zo schrijft hij bij verschillende foto’s die op de set van de film zijn gemaakt. "Na eerst 3 bijzondere seizoenen Klem staat het laatste deel, Klem de Film, er nu echt op. Eind dit jaar in de bios. God wat zal ik de Millnertjes missen! En wat een mazzel hadden we weer met onze top crew en producenten!', zo sluit hij het bericht af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames KLEM: de film begonnen: 'They're back'

KLEM: de film gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is. Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar Hugo is nog niet aangekomen of de situatie escaleert volledig...

Jacob Derwig gaf eerder al een klein voorproefje:

Jacob Derwig geeft voorproefje KLEM-film: 'Kan niet altijd goed afgelopen'

01:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barry Atsma opent eigen sport- en spelhal: 'Zijn echt apetrots'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!