William, Catherine en Tom Cruise Beeld © ANP

Tom Cruise ontmoet William en Kate bij première Top Gun

19 mei 2022 21:34

Prins William (39) en zijn vrouw Catherine (40) zijn donderdagavond bij de première van de nieuwe film 'Top Gun: Maverick' in Londen. Daar hebben ze castleden ontmoet, onder wie hoofdrolspeler Tom Cruise (59), zo was te zien op video's van Britse media.

Verscheidene Britse media delen beelden waarop de aankomst van William en Kate op de rode loper op Leicester Square is te zien. Later op de avond ontmoet het paar ook regisseur Joe Kosinski.

De première is onderdeel van Royal Film Performance: een première van een belangrijke film waarbij standaard leden van het koninklijk huis aanwezig zijn. Top Gun: Maverick is de 72e editie van het koninklijke evenement. Voorgaande jaren werden onder meer premières van de films 1917, Spectre, The Hobbit: An Unexpected Journey en Casino Royale met de titel bestempeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William verrast uitbehandelde podcastmaker van BBC

In Top Gun: Maverick neemt Tom Cruise 36 jaar na Top Gun opnieuw de hoofdrol van piloot Pete 'Maverick' Mitchell op zich. In de nieuwe film moet hij een nieuwe lichting piloten trainen voor een speciale missie. Het langverwachte vervolg op de hit uit 1986 is door de coronapandemie meerdere keren uitgesteld en zou aanvankelijk al in 2019 uitkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Cruise gaat met helikopter naar première

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!