Beeld © ANP

Juvat Westendorp had hoop op liefde bijna opgegeven

24 mei 2022 15:41

Hoewel Juvat Westendorp (33) tot over zijn oren verliefd is op zijn vriendin Ruby, is er hiervoor een periode geweest dat hij het allemaal wat minder rooskleurig in zag. In een interview met 'Grazia' vertelt de zanger en acteur dat hij de nodige tegenslagen heeft gehad in zijn liefdesleven. Op een gegeven moment zat hij zelfs zó diep in de put dat hij de hoop had opgegeven.

"Misschien is de liefde niet voor mij bestemd"

Juvat is momenteel te bewonderen in de romcom F*ck de Liefde 2, waarin hij de rol van Javier speelt. Het liefdesleven van Javier verloopt allesbehalve soepel. "Het gaat niet goed met zijn zaak, daarom verdient hij bij als een soort high-class-escort", zo legt Juvat uit. "Maar dat heeft hij niet verteld tegen de vrouw die hij leuk vindt, gespeeld door Bettina Holwerda. Als ze hem ziet lopen met een andere vrouw – een klant – zijn de poppen natuurlijk aan het dansen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Juvat Westendorp kijkt uit naar eigen huwelijk: 'Juiste gevonden'

Hoewel Juvat zich niet kan voorstellen dat hij zo ver zou gaan om wat te kunnen bijverdienen, kan hij wel begrip opbrengen voor de situatie van Javier. "Hij lijkt in eerste instantie een foute gast, maar dat is-ie niet. Hij zit in een overlevingsmodus en doet dit omdat hij zijn club wil redden." Volgens Juvat heeft het leven van Javier ook wel wat overeenkomsten met dat van hem. Er zijn namelijk ook weleens momenten in zíjn leven geweest waarop hij dacht 'f*ck de liefde'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Juvat Westendorp zet schaar in lange lokken: 'Het is over en uit'

"Niet eens zozeer vanuit enorme hartenpijn, al is mijn hart eens enorm gebroken toen ik jonger was. Maar ik heb een paar jaar terug wel een periode gehad dat ik even niet meer in de liefde geloofde. Ik heb toen wel gedacht: f*ck it, misschien is de liefde niet voor mij bestemd. Gelukkig is inmiddels het tegendeel bewezen…"

Juvat heeft namelijk al een tijdje een relatie met Ruby. Onlangs zette hij haar nog in het zonnetje op Instagram. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!