Rita Moreno Beeld © ANP

Rita Moreno speelt grootmoeder van Vin Diesel in Fast and Furious

24 mei 2022 21:05

Rita Moreno (90) speelt de grootmoeder van Vin Diesel (54) in de volgende 'Fast and Furious'-film, die de titel 'Fast X' draagt. Dat bevestigen de acteur en de actrice dinsdag via een video op Instagram.

"Het feit dat ze nu mijn oma speelt, maakt mij zielsgelukkig"

Voorafgaand aan de release van de film had Vin al gezegd dat hij graag wilde dat Rita zijn grootmoeder zou spelen in de volgende Fast and Furious-film. De droom van de acteur wordt nu werkelijkheid. "Ik heb altijd al met Rita Moreno willen werken", aldus Vin. "Het feit dat ze nu mijn oma speelt, maakt mij zielsgelukkig. Ik ben een gezegend mens." Rita is naar eigen zeggen 'heel enthousiast' nu ze meespeelt in de film. "Het wordt zo leuk!", aldus de actrice. Fast X verschijnt in mei 2023 in de bioscopen en is de opvolger van F9: The Fast Saga.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vin Diesel vraagt Dwayne Johnson: 'Kom terug bij Fast & Furious'

Rita speelde in 1961 de rol van Anita in West Side Story. Andere bekende films waar ze in speelde zijn Popi (1969), Carnal Knowledge (1971), I Like It Like That (1994) en Slums of Beverly Hills (1998). In haar carrière won Rita Acadamy Awards, Emmy Awards en Tony Awards.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brie Larson heeft rol in Fast and Furious 10 naast Vin Diesel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!