365 Days: This Day Beeld © Netflix

365 Days-fans opgelet! Het vervolg komt op déze datum uit

22 juni 2022 22:56

Dat de erotische film '365 Days' een groot succes is, blijkt maar weer. Na het tweede deel in juni komen de makers met nog een vervolg. Netflix onthult wanneer de fans kunnen gaan genieten van de onstuimige scènes met Massimo en Laura.

De streamingdienst laat op Facebook weten dat het vervolg genaamd The Next 365 Days vanaf 19 augustus te zien is. Dat betekent dat de liefhebbers nog eventjes geduld moeten hebben. 

De film is gebaseerd op de gelijknamige boeken van de Poolse Blanka Lipinska en gaat over de relatie tussen de rijke maffiabaas Massimo en de jonge Poolse Laura. De erotische verhaallijn heeft iets weg van Fifty Shades of Grey

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niet op je werk kijken: trailer vervolg 365 Days is uit

Ondanks het grote succes kreeg de film ook veel kritiek. Volgens critici zouden de makers namelijk seksueel geweld verheerlijken. Zo zijn er zelfs petities ingediend om deze offline te halen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erotische film 365 Days grote 'favoriet' voor Slechtste Film

Om alvast in de stemming te komen, bekijk je het eerste deel van 365 Days en het eerste vervolg genaamd 365 Days: This Day op Netflix. Hieronder bekijk je de trailer van 365 Days: This Day.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!