Emilia Clarke Beeld © ANP

Nieuws voor Game of Thrones- fans! Emilia Clarke bevestigt sequel

23 juni 2022 22:54

Emilia Clarke (35) heeft bevestigd dat er inderdaad een sequel van de populaire HBO-serie 'Game of Thrones' onderweg is, waarin het personage Jon Snow centraal staat. Kit Harington (35), die de rol van Jon in de originele serie speelde, heeft het haar verteld, zo vertelt de actrice aan de 'BBC'.

"Het gaat gebeuren"

"Hij heeft me erover verteld. En ik weet dat het bestaat. Het gaat gebeuren", aldus Emilia, die in de Game of Thrones-serie Daenerys Targaryen speelde. De Britse zegt dat Harington actief betrokken is bij de ontwikkeling van de spin-off. "Dus wat iedereen zal zien, als het er komt, is goedgekeurd door Kit Harington."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Populaire serie Game of Thrones krijgt spinoff over Jon Snow'

De sequel zal zich naar verluidt afspelen na de gebeurtenissen van het slot van Game of Thrones. Daarin doodt Jon zijn liefde Daenerys, die kort daarvoor de felbegeerde IJzeren Troon veroverde. Kits personage wordt daarna naar de Muur verbannen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers Game of Thrones aangeklaagd door stuntvrouw

HBO komt in augustus ook met een prequel van Game of Thrones, getiteld House of the Dragon. De reeks gaat over de familie Targaryen en speelt zich 200 jaar voor het verhaal van Game of Thrones af.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!