Prins William Catherine James Bond Beeld © ANP

James Bond-producent ziet in prins William de nieuwe 007

24 juni 2022 21:46

De Britse prins William zou de 'perfecte kandidaat' zijn om de nieuwe James Bond te worden. Dat zei producent Barbara Broccoli tegen Britse media nadat zij en haar halfbroer Michael Wilson hun koninklijke onderscheiding mochten ophalen in Buckingham Palace.

"Prins William heeft het allemaal in zich"

De filmmakers stelden dat ze nog steeds 'op jacht' zijn naar de opvolger van Daniel Craig, die na vijf James Bond-films is gestopt met de rol van de beroemde geheim agent. "Helaas is de persoon die we net ontmoet hebben niet beschikbaar. Hij heeft het te druk, maar zou wel de perfecte kandidaat zijn. Hij heeft het allemaal in zich", aldus Barbara. De 62-jarige producente wijst daarmee onder meer naar het feit dat William een helikopter kan besturen en heeft gediend bij de Britse luchtmacht.

Voor Daniel Craig kwam er vorig jaar met No Time To Die als vijfde film na bijna zestien jaar een eind aan zijn avontuur als 007. De Britse acteur was de zesde Bond na voorgangers Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton en Pierce Brosnan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fifty Shades-ster Jamie Dornan reageert op James Bond-geruchten

Wie wordt nou de nieuwe James Bond? Ook BN's gissen erop los:

BN'ers voorspellen wie de nieuwe James Bond wordt

05:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!