Beeld © Netflix

Animatiefilm Scrooge: A Christmas Carol zit vól grote sterren

21 juli 2022 13:49

Met de tropische temperaturen van eerder deze week moeten we nog even niet aan kerst denken, maar Netflix is er wel al volop mee bezig. De streamingdienst komt in december met een animatiefilm genaamd 'Scrooge: A Christmas Carol'. De film is gebaseerd op de kerstklassieker van Charles Dickens, maar is voor de gelegenheid in een compleet nieuw jasje gestoken. Niet onbelangrijk: de stemmencast zit vol bekende namen.

Dat de film er aan zat te komen was al een tijdje bekend, maar nu weten we ook eindelijk wie de stemmen in de film zullen verzorgen. Onder anderen - hou je vast - Luke Evans, Olivia Colman, Jessie Buckley, Johnny Flynn, Fra Fee, Giles Terera, Trevor Dion Nicholas, James Cosmo en Jonathan Pryce zullen in de film te horen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Documentaire Shania Twain vanaf 26 juli op Netflix

De film draait om Ebenezer Scrooge, die met zijn ziel op het spel nog maar één kerstavond heeft om zijn verleden onder ogen te zien en een betere toekomst op te bouwen. De film zit vol opnieuw gearrangeerde liedjes van de legendarische en eind vorig jaar overleden Leslie Bricusse, die tweemaal een Oscar won voor zijn composities, en is dan ook een heerlijke meezingfilm voor de hele familie. De film is vanaf december exclusief te zien op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vierde seizoen Virgin River vanaf nu te bingen op Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!