Cast The Gray Man Beeld © ANP

Netflix werkt al aan vervolg op hitfilm The Gray Man

26 juli 2022 19:31

De Netflix-film 'The Gray Man' is nog maar net uit, maar de streamingdienst heeft nu al een vervolg aangekondigd. Naast de vervolgfilm, met opnieuw Ryan Gosling (41) in de hoofdrol, wordt ook gewerkt aan een spin-off.

Voor het vervolg keren ook regisseurs Joe en Anthony Russo weer terug. Volgens de streamingdienst was de release van The Gray Man zeer succesvol. In de Nederlandse kranten waren recensenten echter maar matig te spreken over de actiefilm, die naar verluidt 200 miljoen dollar heeft gekost.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ze lijken wel een setje: Emma Stone en Ryan Gosling

De spin-off zal zich volgens Netflix richten op een ander deel van het The Gray Man-universum. Er is nog niet veel over bekend, behalve dat de spin-off geschreven zal worden door Paul Wernick en Rhett Reese.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Regé-Jean Page is zo veel meer dan de hunk uit Bridgerton

The Gray Man gaat over geheim agent Sierra Six (Ryan Gosling), die allerlei vuile klusjes opknapt voor de CIA. Wanneer hij per ongeluk achter een duister geheim komt, wordt hij een doelwit en slaat hij op de vlucht. Ook Chris Evans, Ana de Armas en Regé-Jean Page hebben rollen in de film.

Ryan Gosling eindelijk weer terug op het witte doek: 'Heel kieskeurig'

04:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!