Harry Styles Beeld © Getty Images

'Harry Styles sluit miljoenendeal met Marvel voor vijf films'

31 juli 2022 14:31

Dat Harry Styles (28) een rol in een Marvel-film te pakken heeft, wisten we. Bronnen melden nu aan 'The Sun' dat de zanger en acteur niet één, niet twee, niet drie, maar zelfs víjf keer in zijn superheldenrol zal kruipen. En dat voor een mega miljoenendeal.

Marvel Studios gaat Harry naar verluidt 100 miljoen dollar betalen voor zijn rol in de vijf Marvel-films. "Marvel had Harry al achttien maanden op het oog", zo vertelt een bron aan The Sun. Ze zijn zich er maar al te goed van bewust dat ze met Harry goud in hadden hebben, aldus de insider: "Hij is niet alleen de grootste popster van het moment, zijn talent overstijgt film en muziek. Hij zal met de nieuwe films nieuw publiek aantrekken en ook aan oudere comic-fans zijn talent te tonen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles genomineerd voor Britse Mercury Prize

Harry was aan het eind van de Marvel-film The Eternals al even te zien. Dat was zijn eerste verschijning als Eros, ofwel Starfox: de broer van Thanos, de ultieme Marvel-schurk. Wanneer we prins Harry die hoofdrol kunnen zien spelen, is nog niet duidelijk. Er zijn veel nieuwe Marvel-films en -series mét hun releasedatum aangekondigd, maar nog niet die met Harry.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Popidool Harry Styles eindelijk in uitverkochte Ziggo Dome

Harry Styles maakte in 2017 zijn acteerdebuut met de film Dunkirk. Het voormalig One Direction-lid is in september dit jaar te zien in de film Don't Worry Darling, geregisseerd door zijn liefje Olivia Wilde. In november zien we hem schitteren in de film My Policeman, waarin hij naakt gaat.

Harry Styles hielp tijdens zijn concert de Nederlandse Lena uit de kast te komen. We spraken haar over dit bijzondere moment:  

Harry Styles helpt megafan Lena uit de kast te komen: 'Ik werd gek'

02:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!