Ezra Miller Beeld © ANP

Fantastic Beasts-acteur Ezra Miller aangeklaagd om inbraak

9 augustus 2022 02:31

De omstreden Amerikaanse acteur Ezra Miller (29) is in de staat Vermont aangeklaagd om inbraak. Op 1 mei kreeg de politie in de plaats Stamford van omwonenden de melding dat er zou zijn ingebroken in een woning waar niemand thuis was, meldt 'Variety'.

De politie stelde vast dat er een aantal flessen alcohol was gestolen en deed onderzoek, waarna het besloot dat Ezra aangeklaagd kon worden voor inbraak. De politie vond hen afgelopen zondagavond (lokale tijd) en gaf de acteur een dagvaarding om op 26 september in de rechtbank te verschijnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ezra Miller mag geen contact meer hebben met 12-jarig kind

Ezra, die zich identificeert als non-binair en met 'hen' of 'hun' aangesproken wil worden, kwam het afgelopen jaar vaker in opspraak. De acteur werd twee keer aangehouden in de Amerikaanse staat Hawaii. Ook wordt de acteur door verschillende vrouwen wereldwijd beschuldigd van misbruik.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde Fantastic Beasts-film minder in trek dan voorgangers

Ezra vertolkt de hoofdrol in de film The Flash, een superheldenfilm die naar verwachting in 2023 uitkomt. Ook speelde de acteur een belangrijke rol in de Fantastic Beasts-filmreeks.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!