Beeld © Getty Images

Mads Mikkelsen hint op terugkeer Johnny Depp in Fantastic Beasts

16 augustus 2022 14:59

Goed nieuws voor de fans van Johnny Depp en/of 'Fantastic Beasts', want het zou zomaar kunnen dat de 59-jarige acteur zijn rol als Gellert Grinderwald weer oppakt. Mads Mikkelsen (56), die de rol van hem overnam nadat Johnny beschuldigd werd van huiselijk geweld, heeft in een interview laten weten dat hij best eens zou kunnen terugkeren nu hij de rechtszaak tegen Amber Heard (36) heeft gewonnen.

"Zijn fans zijn erg lief, maar ook koppig"

Johnny was in de eerste twee films van de Harry Potter spin-off te zien, maar werd vervangen in de opvolger The Secrets of Dumbledore in 2022 vanwege de rechtszaak die destijds tegen hem liep.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp kruipt na 25 jaar weer in regiestoel

Mads vond het erg intimiderend om de rol van Johnny te nemen, omdat die zoveel van zichzelf in de rol had gestopt. "Ik ben echt een grote fan van Johnny. Ik vind hem een geweldige acteur. Hij heeft het echt goed gedaan. Maar ik kon hem niet gaan kopiëren, dat zou creatieve zelfmoord zijn. We moesten het dus wel anders gaan doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp nog jaren te zien in parfumreclames Dior

Dat niet iedereen even blij was met het feit dat Johnny werd vervangen, was iets waar ook Mads zich van bewust was. "Zijn fans zijn erg lief, maar ook koppig. Er heeft geen interactie tussen mij en hen plaatsgevonden. Maar ik snap heus wel dat hun harten waren gebroken." Toch heeft de acteur hoopvol nieuws. "Nu is alles natuurlijk anders. Johnny heeft de rechtszaak gewonnen. Dus we zullen zien of hij terugkomt. Het zou zomaar kunnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp verdient in paar uur tijd 3 miljoen euro met portretten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!