James Bond Beeld © ANP

James Bond zeker tot 2037 door, opvolger Daniel Craig nog niet bekend

22 augustus 2022 15:00

De producenten van de 'James Bond'-films hebben een deal gesloten met filmstudio Warner Bros. Dat meldt de Britse krant 'The Mirror' op basis van ingewijden. De deal zou het voorbestaan van de Britse geheim agent op het witte doek garanderen tot zeker 2037.

"Er is nog geen script, en dat kan er pas komen als we weten welke richting de serie gaat inslaan"

Het 25e deel in de reeks, No Time To Die, was afgelopen jaar een gigantische hit. Het was de laatste keer dat 007 werd vertolkt door Daniel Craig, die inmiddels de vijftig is gepasseerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Bond-producent ziet in prins William de nieuwe 007

Producent Barbara Broccoli stelde recent dat het nog zeker twee jaar gaat duren voordat het 26e avontuur van de wereldberoemde spion gedraaid gaat worden. "We moeten James Bond opnieuw gaan uitvinden", aldus Broccoli.

Volgens de producent is de keuze wie de nieuwe 007 gaat worden nog niet gemaakt. "We zijn aan het nadenken welke kant we met de serie op willen. Er is nog geen script, en dat kan er pas komen als we weten welke richting de serie gaat inslaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zestigste verjaardag James Bond deze herfst groots gevierd

James Bond werd in de jaren vijftig bedacht door schrijver Ian Fleming, die een kleine twintig verhalen schreef. De filmreeks begon in 1962, met Dr. No. Inmiddels hebben zes acteurs Bond al gespeeld. Daniel Craig begon in 2006 en maakte in totaal vijf films.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!