Idris Elba Beeld © ANP

Idris Elba is niet van plan de nieuwe James Bond te worden

8 september 2022 12:43

Zijn naam werd vaak genoemd als opvolger van Daniel Craig (54), maar Idris Elba (50) is niet van plan de nieuwe 'James Bond' te worden. In het YouTube-programma 'The Shop van LeBron James and Maverick Carter' vertelt de 'Luther'-acteur dat hij 'niet dat type' is.

"Ik denk niet dat het spelen van Bond mijn persoonlijke behoeftes zou bevredigen"

"Het is geen doel in mijn carrière", stelt de acteur. "Ik denk niet dat het spelen van Bond mijn persoonlijke behoeftes zou bevredigen." Hij moet wel toegeven dat hij gelooft dat veel Britten blij zouden zijn als hij de rol zou spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Bond zeker tot 2037 door, opvolger Daniel Craig nog niet bekend

Toch is Idris tevreden dat hij regelmatig is genoemd in de geruchten, vooral vanwege de diversiteit bij de castings. "Weet je wat het is, veel mensen zien Idris als 'de alternatieve Bond'. Zolang dat nog als een alternatief wordt gezien, kan het casten voor een film nog gigantisch groeien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zestigste verjaardag James Bond deze herfst groots gevierd

In 2021 kwam, na enige vertraging vanwege de coronacrisis, de meest recente James Bond-film No Time To Die in de bioscopen. Het was de laatste keer waarin Daniel de rol van 007 op zich nam. Hij heeft in vijf Bond-films gespeeld.

No Time To Die in première: laatste Bond-film voor Daniel Craig

01:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!