Olivia Wilde en Shia LaBeouf Beeld © Getty Images

Don't Worry Darling-regisseur verdedigt 'ontslag' Shia LaBeouf

23 september 2022 11:48

De film 'Don't Worry Darling' draait pas nét in de bioscoop, maar de film zorgt voornamelijk voor drama búiten de bioscoopzalen. Regisseur Olivia Wilde (38) beweert voormalig hoofdrolspeler Shia LaBeouf (36) te hebben ontslagen, maar de acteur zegt zelf te zijn opgestapt. Olivia heeft inmiddels duidelijkheid geschept over de situatie.

"Hij zette me voor het blok"

Bij The Late Show with Stephen Colbert doet Olivia haar verhaal. "Toen we de film net aan het maken waren, moest ik ervoor zorgen dat een situatie tussen mensen opgelost werd", aldus de regisseur. "Ik kreeg een ultimatum en ik koos voor mijn actrice, Florence Pugh. Ik ben daar achteraf heel blij mee." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles geëmotioneerd na vijftien keer Madison Square Garden

"Toentertijd baalde ik natuurlijk. Heeft de informatie die naderhand over Shia uitlekte me gesterkt in mijn beslissing? Absoluut", gaat Olivia verder. De acteur wordt namelijk beschuldigd van mishandeling door zijn ex-vriendin FKA Twigs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry Styles spuugde niet op Chris Pine'

"We moesten Shia vervangen. Hij is een geweldige acteur, maar het werkte niet. Hij zette me voor het blok: het is of Florence of ik. Ik koos voor Florence, waardoor hij denkt dat hij is weggelopen van het project en ik vind dat ik hem heb vervangen", verklaart Olivia. "Het is maar net hoe je het wil bekijken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Florence Pugh en Zach Braff na drie jaar uit elkaar

Harry Styles heeft de rol van Shia overgenomen. De geruchten rondom Don't Worry Darling circuleren al maanden. Zo zou hoofdrolspeelster Florence niet gediend zijn van Olivia's relatie met haar tegenspeler Harry. Ook zou Harry op de schoot van zijn castlid Chris Pine hebben gespuugd tijdens het filmfestival van Venetië. Don't Worry Darling is nu te zien in de bioscoop. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!