Beppie Melissen en Sabri Saad el Hamus Beeld © ANP

Beppie Melissen en Sabri Saad el Hamus scoren hoofdrol in romantische komedie

27 september 2022 07:41

Acteurs Sabri Saad El Hamus (65) en Beppie Melissen (71) spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Rocco & Sjuul'. Dat heeft distributeur Paradiso Film dinsdag bekendgemaakt. Andere rollen zijn weggelegd voor Nazmiye Oral (53), Anniek Pheifer (44), Mamoun Elyounoussi (35) en Jules Croiset (84).

De opnames van de film gaan vanaf deze week van start op verschillende locaties in Rotterdam, Den Haag, Noordwijk en Egmond aan Zee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beppie Melissen krijgt rol in De Luizenmoeder-film

Rocco & Sjuul gaat over Rocco (El Hamus) en Sjuul (Melissen) die elkaar weer ontmoeten vijftig jaar nadat ze samen dansten in dancings in Den Haag. Allebei hebben ze hun levens geleid en gezinnen gesticht, maar toch schiet de vlam in de pan. Ondanks de tegenstand van hun families worden de twee steeds verliefder op elkaar, met alle gevolgen van dien. De spanningen komen tot een climax tijdens een gezamenlijk kerstfeest met de twee families.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Film met Beppie Melissen genomineerd voor Duitse prijs

De film is geschreven door Tamara Bos, die eerder films als Kapsalon Romy, Minoes en Esther Scheldwacht maakte. Rocco & Sjuul wordt geregisseerd door Anna van der Heide (Dirty Lines) en geproduceerd door Phanta Film. Omroep MAX is coproducent.

Paradiso Film brengt de romantische komedie najaar 2023 in de bioscopen uit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!