Hot Take: The Depp/Heard Trial Beeld © Tubi/MarVista Entertainment

Verfilming rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard heeft al trailer

29 september 2022 15:54

De veelbesproken smaadzaak van Johnny Depp (59) tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) is nu al verfilmd en ook op de eerste beelden 'Hot Take: The Depp/Heard Trial' hoeven we niet lang te wachten. Neem een kijkje achter de 'meest bekeken rechtszaak van het jaar'.

Hot Take: The Depp/Heard Trial is een Tubi Original Movie van MarVista Entertainment van FOX Entertainment en is gebaseerd op het controversiële proces 'dat de wereld schokte', aldus het bijschrift. 

Acteur Mark Hapka, vooral bekend van de soap Days of Our Lives, speelt de hoofdrol van Johnny Depp. De rol van Amber wordt vertolkt door de vrij onbekende actrice Megan Davis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Johnny Depp heeft een relatie met zijn advocate'

Het proces van de acteur en actrice trok eerder dit jaar veel media-aandacht. De livestream van de rechtszaak in Virginia werd door miljoenen mensen gevolgd.

Johnny had zijn ex aangeklaagd wegens smaad. Dat deed hij naar aanleiding van een opiniestuk dat de actrice in 2018 schreef voor The Washington Post. Daarin schrijft Amber over huiselijk geweld dat ze zou hebben meegemaakt. Een naam noemde ze niet, maar volgens de acteur was het duidelijk dat Amber het over hem heeft. De actrice heeft haar ex namelijk vaker beschuldigd van mishandeling, iets wat hij op zijn beurt ontkent. Johnny won de zaak afgelopen juni, waardoor Amber hem miljoenen aan schadevergoeding moet betalen.

Johnny Depp ook in hoger beroep tegen Amber Heard: 'Een beetje gek'

03:26
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze acteurs spelen Johnny Depp en Amber Heard in verfilming rechtszaak

Hot Take: The Depp/Heard Trial is vanaf 30 september gratis te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!